nesting
nesting

Je možné na jediné zakázce ušetřit desetitisíce za materiál?

V současné nelehké době, kdy mnoho firem registruje pokles objednávek, a u těch, které získají, je o to větší tlak na cenu, je více než kdy jindy nutné hledat možnosti úspor a snažit se o zvýšení efektivity práce. Abychom vás podpořili, rozhodli jsme se vám nabídnout možnost prověřit si, zda vyrábíte skutečně efektivně z hlediska času programování i využití čím dál dražšího materiálu.

Bezplatně vám nabízíme možnost zjistit, za jak dlouho a s jakým využitím materiálu jsme schopni vyskládat vaši konkrétní již zrealizovanou zakázku a porovnat si naše data s vašimi daty z reálné výroby a přepočítat případný rozdíl na finanční úsporu.

K tomu stačí, abyste nám poslali datové podklady k vaší realizované zakázce. My během krátké doby vytvoříme nesting v RADANu a ukážeme vám případnou časovou a především materiálovou úsporu. Nezáleží na tom, jestli již vlastníte starší licenci RADANu nebo programujete v jiném softwaru, tuto možnost nabízíme všem bez rozdílu.

Jak na to: na e-mail j.chvatal@nexnet.cz nám prosím spolu s kontaktem na vás (firma, jméno kontaktní osoby, funkce, telefon, e-mail) zašlete tato data, na základě kterých provedeme srovnání:

  1. DXF/DWG soubory s jednotlivými dílci,
  2. seznam názvů DXF/DWG souborů, počet kusů každého dílu, povolené orientace pro každý z dílů, vzdálenost dílů mezi sebou a od okraje tabule, materiál tabule a její tloušťku, velikost tabule, na kterou chcete skládat (v případě, kdy to necháte na nás, uveďte maximální formát vašeho stroje), a její cenu (za kterou ji aktuálně nakupujete - pro vyčíslení konkrétní finanční úspory na této zakázce) - to vše pro přehlednost ideálně v excelové/csv tabulce,
  3. všechny DXF/DWG soubory s vaším aktuálním nestingem (vyskládané tabule v DXF/DWG formátu),
  4. čas strávený zpracováním zakázky (čas tvorby technologie a skládání), v jakém softwaru a jaké verzi.

My vám následně zašleme výstupy výpočtu a vyčíslíme celkové úspory dosažené díky použití RADANu v porovnání s vámi použitým softwarem.

Těšíme se na vaše reakce!

.


 

Předchozí | Další